Kunst Expositie tijdens Spectrum Miami 2015

Go van Kampen Kunst Expositie Spectrum Miami 2015

Eindelijk is de eerste dag aangebroken van de 5 daagse SPECTRUM kunst tentoonstelling in Miami Florida.

De grote kunst tentoonstelling in Miami loopt tot en met 6 december 2015 en valt samen met nog een ander groot kunst event ART BASEL ook in Miami. Voor alle details over deze kunst expositie kunt u terecht op de site van Spectrum Miami. Mijn kunst en schilderijen worden daar digitaal onder de aandacht gebracht door mijn agent uit New York ArtUpclose. Kijk uit naar de stand van ARTIFACT.

Originele Kunstwerken

Al mijn originele kunstwerken kunnen aangekocht worden via de website van ArtUpclose. Natuurlijk kunt u ook bij mij persoonlijk terecht met al uw vragen en wensen. op de website van ArtUpclose is slechts een selectie van al mijn kunstwerken te zien. Voor een overzicht van al mijn kunstwerken kunt u terecht op mijn persoonlijke kunst website www.gohorsepaintings.com .

Kunst Prints en Kunst Producten

Voor kunst prints en kunst producten kunt u terecht op mijn webshops bij Fine Art America, RedBubble en Artflakes.

Iedereen die van plan is kunst te shoppen in Miami wens ik veel succes en plezier, en vergeet niet langs ARTIFACT te gaan.

Go van Kampen

Summary
Event
Go van Kampen Kunst Expositie tijdens Spectrum Miami 2015
Location
SPECTRUM MIAMI, 1700 NE 2nd Avenue at NE 17th St.,Miami,Florida
Starting on
12/02/2015
Ending on
12/06/2015