Expositie in Amsterdam

A’dam Int’l Art Fair – Beurs van Berlage

Mijn werk is te zien tijdens de moderne kunstbeurs, georganiseerd door de GAA ( Global Art Agency) gehouden in de Beurs van Berlage op 28 en 29 augustus 2015 in Amsterdam
Op stand nummer 9

Ik heb hard gewerkt aan het te exposeren werk en voel me dankbaar en trots dat ik deze kans heb gekregen. Ik heb een collectie werken bij me die variëren van originelen tot mooi ingelijste prints. Groot en klein werk en volgens mij in perfecte harmonie, qua kleur en stijl. Ik zou het heel erg leuk vinden als je komt kijken, op Vrijdagavond is het voor genodigden, maar zaterdag is het vrij toegankelijk voor publiek. Tot dan he!
amsterdam-art-fair-2015-go-van-kampen-3

Amsterdam International Art fair 2015, Go van Kampen exposeert op standnummer 9
Go van Kampen is te vinden op stand nummer 9.

 

Summary
Event
Amsterdam International Art Fair
Location
GAA Global Art Agency, Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam,Beurs van Berlage,Noord Holland
Starting on
08/28/2015
Ending on
08/29/2015